Tekstiilipesuri monipuoliseen siivoamiseen

Tekstiilipesuri on painehuuhteluperiaatteella toimiva tekstiilipintojen puhdistukseen tarkoitettu pesulaite, joka ulkonäöltään muistuttaa perinteistä imuria. Sen avulla peset, puhdistat ja raikastat kaikki kotisi tekstiilit tehokkaasti ja nopeasti. Käyttö ei vaadi entuudestaan kokemuksia tekstiilipesureista, vaan helppojen ohjeiden avulla kuka tahansa voi saada kirkkaan puhdasta jälkeä kodin eri tekstiileille.

Tekstiilipesurilla peseminen on vaivaton ja edullinen tapa uudistaa kodin tekstiiliset huonekalut sekä matot. Tekstiilipesurin säännöllisellä käytöllä voi säästää, sillä vanhakin kangaspinta saa kimmoisuutensa sekä kauniin pintansa takaisin pesurin avulla.

Tekstiilipesuri eroaa merkittävästi höyrypesurista sekä painepesurista käytön monipuolisuuden takia. Siinä missä höyrypesuri irrottaa lian vain tekstiilin pinnalta, painehuuhteluperiaatteella toimiva tekstiilipesuri ulottaa pesutehonsa syvemmälle puhdistettavan tuotteen kerroksiin. Näin ollen tekstiilipesuri poistaa lian ja pölyn myös pintaa syvemmältä. Painepesurilla pesemiseen verrattuna tekstiilipesuri on huomattavasti hellävaraisempi eri tekstiileille. Painepesurin vedenkulutus on runsasta ja se jättääkin kaiken veden tekstiilin pintaan, kun taas tekstiilipesuri poistaa kaiken veden imutoimintonsa avulla. Näin kaikki lika lähtee vaivattomasti veden mukana pois. Varaa tekstiilipesuri täältä.

Miten tekstiilipesuri toimii?

Puhdistettavalle pinnalle suihkutetaan tekstiilipesurilla veden sekä tekstiilipesuaineen seosta. Neste tunkeutuu syvälle kankaan kudoksiin ja irrottaa tehokkaasti kaiken kankaan kuitukerroksiin tarttuneen lian sekä pölyn.

Pesurin imutoiminto puolestaan imee pesunesteen mukana irronneet likahiukkaset pesurin likavesisäiliöön. Tehokkaan imun ansiosta tekstiilipesurin pesuaineseos lähtee pestävästä pinnasta hyvin. Läpinäkyvän suulakkeen kautta pystyy seuraamaan likaveden irtoamista tekstiilipinnasta. Likavesisäiliöön kertyvästä likaisesta vedestä näkee kuinka paljon pestävä kohde on kätkenyt likaa ja pölyä sisäänsä.

Tekstiilipesurilla pestäessä ei tarvitse käyttää voimaa, eikä kovia otteita. Omalla painollaan menevät, kankaan pintaa mukailevat vedot mahdollistavat tehokkaan likaveden irtoamisen. Rauhalliset liikkeet mahdollistavat pesu- sekä imutoimintojen maksimaalisen käytön. Lopuksi tekstiilipesurissa käytetään pelkkää imutoimintoa, jotta kaikki pesuaineen irrottama likavesi saadaan tehokkaasti pois.

Tekstiilipesurin jälki on erinomainen

Perinteiseen tekstiilien puhdistamiseen verrattuna tekstiilipesuri puhdistaa liat huomattavasti syvemmältä tekstiilin kuiduista. Painehuuhteluun perustuva pesutapa mahdollistaa paksumpienkin tekstiilien syväpuhdistamisen. Perinteisillä puhdistustavoilla tekstiilien pesu on usein vain pintapuolista puhdistamista, jolloin pinnan alla olevat kerrokset eivät puhdistu laisinkaan. Toimimattomilla pesukonsteilla saattaa tekstiilin pinta jäädä aikaisempaakin huonomman näköiseksi.

Painehuuhtelu tekstiilipesurissa perustuu veden luontaiseen kykyyn sitoa epäpuhtauksia itseensä. Kärcher-tekstiilipesureille tarkoitettu tekstiilienpesuaine tehostaa lian irtoamista. Pesuaine poistaa veden pintajännitystä, mikä auttaa veden tunkeutumista syvemmälle tekstiilin kuituihin. Näin ollen tekstiilin syvimmätkin kuitukerrokset puhdistuvat samalla, kun tekstiilin pinta puhdistuu.

Kärcher Puzzi 8/1C tekstiilipesuri palauttaa tekstiilien alkuperäiset värit, raikastaa pintaa syvemmältä poistaen pölykertymien aiheuttaman tunkkaisuuden ja mikä parasta, tekstiilipinta on hetkessä aivan uuden veroinen ja puhdas. Pesun jälkeen ei tarvitse myöskään odotella pitkiä kuivumisaikoja, sillä puhdistettava materiaali on tehokkaan vedenpoiston ansiosta hetkessä taas käyttökunnossa! Varaa Kärcher Puzzi 8/1C täältä.

Tekstiilipesurin käyttö kotona on helppoa

Tekstiilipesurin avulla on helppo säästää. Enää mattoja, sijauspatjoja tai muita raskaita tekstiilejä ei tarvitse kuljettaa pesulaan, vaan ne voidaan pestä kätevästi kotioloissa. Etenkin sohvien, nojatuolien sekä sänkyjen pesu on ollut haasteellista ja miltei mahdotonta kotioloissa, mutta tekstiilipesurin ansiosta monet kodin tekstiilipintaiset tavarat voidaan pestä ja kuivata nopeasti ja helposti.

Lika, pöly sekä roskat kuluttavat tekstiilipintoja, lika voi hiertää kankaan hienoimmat kuidut rikkonaiseksi, jolloin kankaan käyttöikä jaa lyhyeksi. Säännöllisellä imuroimisella sekä ajoittaisella tekstiilipesurin käytöllä voi antaa huomattavasti pidemmän käyttöiän tuotteille. Vaikka näkyvää likaa ei olisikaan pinnassa, saattaa pesurin käytön jälkeen yllättyä pesuveden lian määrästä.

Myös lastenrattaat ja vaunut on helppo raikastaa ja pestä painehuuhtelun avulla ja mikä parasta, ne ovat todella nopeasti taas käyttökunnossa, sillä voimakkaan imutehon ansiosta tekstiilipesuri poistaa pesuveden erittäin hyvin. Vaikka useimmissa vaunu- ja ratasmalleissa pehmusteet sekä kuomuosa on irrotettavia ja konepestäviä, on paikoillaan olevien pesurilla peseminen huomattavasti nopeampaa. Rattaita ei tarvitse purkaa eikä kasata laisinkaan pesua varten.

Usein katupöly sekä muut epäpuhtaudet tekevät auton sisäilman tunkkaiseksi. Tekstiilipesurilla auton istuimet sekä muut tekstiilipinnat raikastuvat helposti. Auton istuimista lähteekin tekstiilipesurilla yllättävän likainen vesi, vaikka näkyviä tahroja ei olosikaan. Istuimien pehmusteisiin imeytyy hurja määrä erittäin hienojakoista pölyä, jonka saa painehuuhtelun avulla parhaiten irti. Varaa tekstiilipesuri täältä.

Tekstiilipesurin vuokraaminen on edullista

Me mahdollistamme, että voit pitää kotisi sekä autosi tekstiilit kunnossa ja pitkäikäisinä. Vuokraamamme Kärcher Puzzi 8/1C -tekstiilipesurin avulla voit nauttia raikkaiden tekstiilien tuomasta tuoksusta kotonasi milloin vain. Pesurin vuokraaminen on helppo sisällyttää omiin siivoustottumuksiin. Voit vuokrata pesurin niin monta kertaa vuodessa, kuin koet sille olevan tarvetta. Vuokraamamme tekstiilipesuri on erittäin helppokäyttöinen, joten vuokraajalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta pesureista. Selkeiden ohjeiden avulla on helppo päästä loistaviin pesutuloksiin!

Pesurin vuokraaminen maksaa vuorokaudelta 39 euroa, joka on usein esimerkiksi yhden matonpesun hinta pesulassa. Tuolla hinnalla voit siis pestä kotonasi niin matot, sohvat, sängyt kuin auton istuimetkin samaan hintaan. Vuorokauden aikana pesuria ehtii siis käyttää todella monipuolisesti, sillä sen käyttö on helppoa ja nopeaa. Säästöä syntyy myös siitä, että pienellä vaivalla voi antaa likaantuneille kodin tekstiileille lisää käyttöikää, eikä uusia tarvitse ostaa tilalle. Pesurin ansiosta myös käytettyjä huonekaluja, patjoja tai mattoja uskaltaa ostaa, sillä ne voidaan puhdistaa perusteellisesti pintaa syvemmältä.

Voit siis edullisesti saavuttaa kotonasi ammattitasoisen tekstiilien puhdistamisen vuokraamalla tehokasta tekstiilipesuriamme. Enää ei mattojen pesu ole riippuvainen kesän hellepäivistä, vaan voit vaikka keskellä talvea saada raikkaat, puhtaat matot lattiaan.

Tyytyväisten asiakkaittemme kokemuksia Kärcher Puzzi 8/1C -tekstiilipesurista voit lukea täältä. Teemme jatkuvaa yhteistyötä Kärcherin kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme alan parhainta ja nykyaikaisinta tekstiilien puhdistamista kotioloissa.

Näytä lisää

Vuokraa helposti:

Katso lähin noutopisteesi ja vuokraa tekstiilipesuri vain 39€/vrk:

Kärcher Puzzi 8/1 C

Me tarjoamme edullisella vuorokausihinnalla vuokralle Kärcher tekstiilipesuria. Ammattikäyttöön tarkoitettu Kärcher Puzzi 8/1C -tekstiilipesurin vuokraaminen on helppoa ja nopeaa. Mikäli tahdot antaa parasta hoitoa ja tehokasta puhdistusta kotisi eri tekstiilipinnoille, kannattaa valita markkinoiden tehokkain sekä helppokäyttöisin Kärcher-tekstiilipesuri raikastamaan kotiasi.

Tekstiilipesurimme ovat säännöllisesti huollettuja, joten niitä on turvallista käyttää.

Helppokäyttöinen

Lisää puhdas vesi ja pesuaine tekstiilipesurin säiliöön, kytke virta päälle ja pese. Niin helppoa se on. Mukaan tulee myös selkeät käyttö-ohjeet!

Tehokas

Painehuuhteluperiaatteella toimiva tekstiilipesuri syväpuhdistaa pestävän pinnan. Lopputulos on varmasti puhdas ja raikas!

Kevyt ja kompakti

Tekstiilipesuri on vain hiukan normaalia imuria isompi ja painaa kymmenen kiloa. Sitä on siis helppo kuljettaa ja käyttää!

Huoleton

Meiltä vuokraaminen on taatusti turvallista. Tekstiilipesurimme ovat ammattikäyttöön suunniteltuja, kestäviä työkaluja. Me otamme vastuun mahdollisista normaalikäytössä sattuneista vahingoista!

Käyttökohteita

YHTEISTYÖSSÄ KÄRCHER

Kärcherin valmistamat tekstiilipesurit ovat ylivoimaisesti markkinoiden parhaimpia. Teemmekin tiivistä yhteistyötä Kärcherin kanssa, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen tekstiilipesurin vuokralle!

&