Patjat

Patjojen pesu tekstiilipesurilla

Kuinka pestä patja? Patjan pesu tekstiilipesurilla? Tahra patjassa?

Tiesitkö, että ihmisestä erittyy nukkuessa jopa seitsemän litraa hikeä viikossa?

Patjat keräävät valtavan määrän kuollutta ihosolukkoa, katkenneita hiuksia ja nöyhtää vaatteista. Säännöllinen patjojen pesu parantaa nukkumisen hygieniaa huomattavasti.

Patjojen pesu säännöllisesti on tärkeää

Tekstiilipesurin vuokraus on tehokas ja ekologinen tapa pestä patjat ja muut tekstiilit kotona. Patjojen pesu tekstiilipesurilla on suositeltavaa vähintään viiden kuukauden välein. Tunkkainen patja heikentää hygienian lisäksi myös unenlaatua merkittävästi, joten huolehdi siis nukkumismukavuudesta raikkaan puhtailla petivaatteilla!

Tekstiilipesurin vuokraus onnistuu meiltä helposti ja vaivattomasti, joten säännöllinen patjojen pesu tekstiilipesurilla ei vaadi enää reissua pesulaan tai oman tekstiilipesurin ostamista. Tekstiilipesurin varaus sivuiltamme vie pari minuuttia, eikä pesuria noudettaessakaan mene kuin minuutti tai kaksi, joten tämä on tehty Sinulle todella helpoksi!

Katso lähin noutopisteesi tästä!

Patjan pesu tekstiilipesurilla:

Tekstiilipesuri eli painehuuhtelulaite syväpuhdistaa patjat, joten sillä saa tehokkaasti pestyä esimerkiksi lapsen yölliset vahingot. Ennen pesua puhdista patja irtoroskista, ettei tekstiilipesuri mene tukkoon. Lisää tekstiilipesuriin vesi ja pesuaine. Pesuaineena voit käyttää kauttamme ostettua Cleanlux -pesuainetta. Suihkuta vesi-pesuaineliuos patjalle, ja imuroi huolellisesti. Tarpeen vaatiessa voit antaa pesuaineen vaikuttaa hetken aikaa likaiseen kohtaan. Käy patja läpi vielä pelkkää imutoimintoa käyttäen.

Patjan pesun jälkeen anna patjan kuivua muutaman tunnin ajan, jotta kaikki kosteus haihtuu pois. Patjojen pesun jälkeen voit mahdollisuuksien mukaan tuulettaa ne vielä ulkona, jolloin patjat kuivuvat nopeammin ja ovat entistäkin raikkaampia. Patjan pesu vie aikaa vain parikymmentä minuuttia, ja patja kuivuu muutamassa tunnissa. Patjojen pesu ei siis vaadi koko päiväistä puunaamista, vaan patjojen pesu onnistuu näppärästi perussiivouksen ohessa.

Patjan pesu tekstiilipesurilla onnistuu jo yli kymmenessä kaupungissa ympäri suomen!

Tekstiilipesuri vai höyrypesuri patjan pesuun?

Käsitteenä tekstiilipesuri ja höyrypesuri sekoitetaan usein keskenään, mutta ne ovat kuitenkin eri laitteita. Höyrypesuri pesee pelkällä höyryllä, eikä sovellu patjan pesuun yhtä tehokkaasti kuin tekstiilipesuri. Siksi niin patjojen pesuun kuin muidenkin tekstiilien pesuun kannattaa käyttää nimenomaan tekstiilipesuria. Vuokraamamme tekstiilipesuri on Kärcher Puzzi 8/1 C, joka on ammattilaismalli ja erityisen tehokas patjojen pesuun. Vuokraamalla tekstiilipesurin meiltä, saat aina käyttövalmiin laitteen vaivattomasti ilman kallista hintalappua. Patjojen pesu on nyt helpompaa kuin koskaan!

&