Patjan pesu tekstiilipesurilla

Tekstiilipesuri on erinomainen keino patjan pesuun! Vuokraa tekstiilipesuri käyttöösi vain 39€/vrk

Patjan peseminen koetaan usein todella haastavaksi. Tiivis vaahtomuovi- tai superlonpatja pitää tiukasti sisuksissaan kaiken pölyn ja muun lian, mitä vuosien saatossa kertyy. Likaa saattaa jopa kertyä niin paljon, että patja painaa merkittävästi enemmän kuin ostohetkellä. Suuren koon ja haasteellisen muodon vuoksi patja jää usein pesemättä.

Tekstiilipesurin vuokraus on tehokas ja ekologinen tapa pestä patjat ja muut kodin tekstiilit. Sängyn raikkauden ja puhtauden ylläpitämiseksi suositeltavaa on pestä patjat vähintään kahdesti vuodessa. Tekstiilipesuri toimii painehuuhtelu periaatteella, joka mahdollistaa syvimpienkin likojen ja pölyjen irrottamisen patjoista.

Patjojen pesua edullisesti pesurilla

Ammattitasoisella tekstiilipesurilla saat puhdistettua patjat ja muut tekstiilt yhtä puhtaaksi kuin pesulassa. Vuokraamalla pesurin voit kuitenkin säästää merkittävästi - Vuokraa pesuri vuorokaudeksi, jolloin ehdit pestä vaikka patjat, matot, sekä useat muut kodin tekstiilit yhdellä kertaa. Tekstiilipesurilla saat haastavan patjan pestyä parissakymmenessä minuutissa!

Monesti patjan pesuun havahdutaan vasta vahingon sattuessa. Kauttamme vuokrattavalla Kärcher Puzzi 8/1C tekstiilipesurilla saat tahrat puhdistettua nopeasti.

Näin patjan pesu tapahtuu tekstiilipesurilla:

Miten tekstiilipesuri eroaa höyrypesurista? Tekstiilipesurilla saat myös kosteuden imettyä patjasta, joka lyhentää merkittävästi kuivumisaikaa. Siksi patjat ja muut kodin tekstiiit kannattaakin pestä tekstiilipesurilla. Kauttamme saat vuokrattua ammattitason mallin, Kärcher Puzzi 8/1C:n, joka on erityisen tehokas useimpien patjojen puhdistamisessa.

Tekstiilipesurin saat vuokrattua kauttamme edullisesti ja vaivattomasti. Näin ollen säästyt arvokkailta pesulareissuilta, eikä sinun tarvitse ostaa pesuria omaksi. Pesurin varaus ja nouto on tehty todella helpoksi - Katso lähin toimipisteesi, varaa ja nouda!

&