Patjan pesu

Patjan pesu tekstiilipesurilla

Patjan pesu kotona on helppoa!

Patjan peseminen koetaan usein mahdottomaksi tehtäväksi. Tiivis vaahtomuovi- tai superlonpatja pitää tiukasti sisuksissaan kaiken pölyn, hien sekä kuollutta ihosolukkoa, mitä siihen vuosien aikana on kertynyt. Ajan saatossa pesemätön patja saattaa painaa huomattavasti enemmän, mitä uutena, sillä lian määrä siinnä voi olla hurja. Ison kokonsa sekä hitaasti kuivumisen tähden patja jää usein pesemättä.

Tekstiilipesurin vuokraus on tehokas ja ekologinen tapa pestä patjat ja muut tekstiilit kotona. Patjojen pesu tekstiilipesurilla on suositeltavaa vähintään viiden kuukauden välein, jotta sänky pysyy raikkaana ja puhtaana. Painehuuhteluperiaatteella toimiva pesuri irrottaa syvimmätkin liat sekä pölyt kaikenlaisista patjoista.

Patjojen pesua edullisesti pesurilla

Tekstiilipesurilla patjan saa yhtä puhtaaksi, mitä pesulassa pesettämisellä. Vuokraamalla pesurin voi säästää merkittävästi, sillä samalla vuorokausivuokralla ehtii pestä niin patjat, matot sekä monet muut kodin tekstiilit saman päivän aikana. Patjan pesuun menee noin parinkymmenen minuutin ajan, joten se on huomattavasti nopeampaa, mitä pesulassa käyttäminen.

Usein patjan pesuun havahdutaan silloin, kun esimerkiksi lapsen yöllinen pissavahinko on kastellut patjan. Meidän kauttamme vuokrattava Kärcher Puzzi 8/1C on nopea tapa päästä poistamaan pissan aiheuttamat vahingot patjasta. Netin kautta tapahtuva varaaminen on tehty helpoksi asiakkaille juuri tällaisia äkillisiä pesurin tarpeita varten.

Näin patjan pesu tapahtuu tekstiilipesurilla:

• Ennen pesua imuroi patja huolellisesti, jotta irtoroskat eivät tuki pesuria
• Laita pesuri valmiiksi mukana tulevien helppojen ohjeiden avulla
• Patjan voi pestä meiltä ostettavalla Cleanlux -tekstiilien pesuaineella
• Suihkuta vesi sekä pesuaine seos patjalle. Mahdollisiin likatahroihin voit jättää pesuaineen vaikuttamaan hetkeksi
• Käy patja kauttaaltaan läpi imutoimintoa käyttäen
• Hitaat ja hallitut vedot pitkin patjan pintaa poistaa likaveden tehokkaasti
• Imuroi niin kauan, kunnes läpinäkyvään suulakkeeseen ei kerry enää vettä
• Patjan kuivuminen tapahtuu muutamassa tunnissa ilmavasti aseteltuna
• Ulosvienti poutaisella säällä jouduttaa patjan kuivumista sekä raikastaa patjaa entisestään

Moni yrittää patjan pesua höyrypesurilla, mutta tekstiilipesurin tavoin höyrypesuri ei ime kosteutta pois patjasta, vaan sen kuivumisaika on huomattavasti pidempi. Käsitteenä tekstiilipesuri ja höyrypesuri sekoitetaankin usein keskenään, mutta ne ovat kuitenkin eri laitteita. Höyrypesuri pesee pelkällä höyryllä, eikä sovellu patjan pesuun yhtä tehokkaasti kuin tekstiilipesuri.

Vaahtomuovipatjan pesuun kuin muidenkin kodin tekstiilien pesuun kannattaa käyttää nimenomaan tekstiilipesuria. Vuokraamamme tekstiilipesuri on Kärcher Puzzi 8/1 C, joka on ammattilaismalli ja erityisen tehokas useimpien patjojen pesuun. Vuokraamalla tekstiilipesurin meiltä, saat aina käyttövalmiin laitteen vaivattomasti ilman kallista hintalappua.

Tekstiilipesurin vuokraus onnistuu meiltä helposti ja vaivattomasti, joten säännöllinen patjojen pesu tekstiilipesurilla ei vaadi enää reissua pesulaan tai oman tekstiilipesurin ostamista. Tekstiilipesurin varaus sivuiltamme vie pari minuuttia, eikä pesuria noudettaessakaan mene kuin minuutti tai kaksi, joten tämä on tehty Sinulle todella helpoksi!

Katso lähin noutopisteesi tästä!

&