Blogi

Pesurivuokraus.fi-sivuston blogista löydät täsmävinkit pesurin tehokkaaseen käyttöön eri tilanteissa.

Vaalean kangassohvan puhdistaminen tekstiilipesurilla - lue vinkit

Vaaleapintaisen sohvan pesu on varmasti eräs epäkiitollisimmista kodin töistä. Likatahra vaaleassa sohvassa myös pistää silmään todella ikävästi. Monesti voi tuntua jopa houkuttelevammalta heittää se vanha, jopa lähes surullisen likaisenharmaaksi nyhjääntynyt kangassohva pois kuin aloittaa sohvan pesu.

Julkaistu 2020-06-08

Lue lisää

Joulusiivous tuo joulun tunnelman

Joulusiivous on viikkosiivouksen ohella tunnetuimpia siivoussanoja. Joulusiivous-sana herättää meissä enempi positiivisia tunteita, mitä arkinen viikkosiivous-sana. Usealle meistä joulusiivous juontaa juurensa lapsuuden joulujen valmisteluihin. Moni meistä tahtoo säilyttää saman perinteen omissa jouluissaan, vaikka suursiivoukselle ei välttämättä tarvetta olisikaan.

Julkaistu 2019-11-06

Lue lisää

Vaahtomuovipatjan pesu on mahdollista

Vaahtomuovipatja on koettu hankalaksi puhdistettavaksi, sillä sen kuivaksi saaminen tuottaa usein ongelmia. Toimivaa keinoa patjan kuivattamiselle ei olla aikaisemmin keksitty, joten ainoana keinona patjan puhdistamisessa on käytetty pelkkää imurointia ja tuulettamista. Vaahtomuovipatjojen valmistajat antavatkin ohjeistuksissaan neuvoksi säilyttää patja aina kuivissa olosuhteissa.

Julkaistu 2019-11-19

Lue lisää

Pesurit vertailussa

Tekstiilipesurilla on useita haastajia, joiden avulla pyritään usein samaan pesutulokseen, mitä painehuuhtelulla toimivalla tekstiilipesurilla saadaan. Näitä haastajia ovat muun muassa:
höyryimuri
höyrypesuri
tekstiili-imuri
märkäimuri
painepesuri
vesi-imuri
mattopesuri
matalapainepesuri

Julkaistu 2019-11-07

Lue lisää

Maton pesu kotona – Parhaat niksit matonpesuun

Maton pesu kotona? Kuulostaako liian vaikealle? Kuitenkaan se ei ole ollenkaan haastavaa, kun on hyvät välineet. Suuretkin matot raikastuvat ja puhdistuvat kotikonsteilla hetkessä, eikä niitä ole tarpeen lähteä kuljettamaan pesulaan.

Julkaistu 2019-10-09

Lue lisää

Auton penkkien pesu kotikonstein

Auton penkit on hyvä välillä pestä Imuroinnin lisäksi. Tekstiilipesurillamme saat penkit puhtaaksi pölystä ja liasta helposti ja nopeasti. Auton penkkien pesu onnistuu todella helposti kotona oikeanlaisilla välineillä. Tekstiilipesuri puhdistaa penkit ja muut tekstiilipinnat tehokkaasti.

Julkaistu 2019-10-03

Lue lisää