”Tekstiilipesurin vuokraus – Sehän kävi näppärästi.”

Tekstiilipesurin vuokraus on vaivatonta. Olemme siis Kyllikin kanssa samaa mieltä.
Tekstiilipesurin vuokraaminen ei vaadi korkeakoulututkintoa, vaan internetyhteyden ja 39 euroa. Näin helposti se käy:

1. KATSO LÄHIN NOUTOPISTE

Hae lähin valtuutettu tekstiilipesurin noutopisteesi nettisivuiltamme syöttämällä paikkakuntasi tai postinumerosi sille varattuun kenttään.

2. VARAA PESURI

Varaa tekstiilipesuri haluamastasi noutopisteestä. Tarvitsemme vain nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Maksa vuokraus verkkopalvelussamme.

3. NOUDA PESURI

Voit noutaa varaamasi pesurin noutopisteen kassalta. Pesuri luovutetaan sinulle henkilöllisyystodistusta vastaan. Seuraava kohta onkin puhdas koti!

Löydät meidät jo yli 50 toimipisteeltä ympäri Suomea!

Laajennamme toimintaamme päivä päivältä. Laita hakukenttään paikkakuntasi tai postinumerosi, niin me etsimme sinulle lähimmän noutopisteesi.

Vuokraa tekstiilipesuri meiltä!

Tekstiilipesurin vuokraaminen on järkevä tapa panostaa kodin siisteyteen sekä tekstiilipintojen kunnossapitoon. Pesurin vuokraaminen on ensinnäkin edullista, ja toisekseen sen käyttö on kotona yleensä sen verran vähäistä, että kallista pesuria ei ole järkevää hankkia kotiin siivouskomeroon viemään tilaa.

Meiltä saat vuokralle Kärcher Puzzi 8/1C -tekstiilipesurin, joka on ammattilaisten suosima, markkinoiden tehokkain sekä helppokäyttöisin tekstiilipesuri. Tällä pesurilla peset niin matot, sängyt, sohvat kuin myös auton istuimet sekä verhoilut. Pesurin vuokraaminen on tehty niin helpoksi, että pesurin ostamisen sijaan koet vuokraamisen olevan ehdottomasti järkevin ratkaisu!

Tekstiilipesurin vuokraaminen tuo säästöjä

Laadukas tekstiilipesuri maksaa useita satoja euroja. Vuodessa tekstiilipesuria käytetään kuitenkin hintaansa nähden harvoin, jos vertaa esimerkiksi laadukkaaseen pölynimuriin, jonka käyttö monissa kotitalouksissa on päivittäistä. Korkeaan hintaansa nähden se on turhan arvokas tilanviejä siivouskomerossa, joten tekstiilipesurin vuokraaminen on ehdottomasti järkevämpi vaihtoehto ostamisen sijaan.

Tekstiilipesuri vuokrataan vuorokausihinnalla, joten yhtä puhdistettavaa tavaraa kohden hinta on alhainen pesulan hintoihin verrattuna. Vuorokaudessa ehtii helpostikin puhdistamaan kaikki pesua odottavat tekstiilipinnat niin kotoa kuin autosta. Esimerkiksi kaksi kertaa vuodessa vuokrattuna pesurin käyttö maksaa vain 78€ yhteensä. Tuolla summalla et pesettäisi pesulassa montaakaan tuotetta, mutta vuokraamalla pesurin peset kaikki kodin tekstiilit tehokkaasti kaksi kertaa vuodessa!

Pesurin vuokraaminen on myös ekologista. Tuemme mielellämme ajatusta, että kaikkea ei tarvitse itse omistaa, vaan vuokraamalla, vaihtamalla ja kierrättämällä pystymme jokainen pienentämään omaa kulutuskulttuuria. Näin säästämme ympäristöä, mutta myös omaa rahaa. Vuokraa tekstiilipesuri täältä.

Vuokraa tekstiilipesuri vaivattomasti

Meillä on tekstiilipesurin noutopisteitä jo yli 50 ympäri Suomea ja niiden määrä lisääntyy koko ajan. Löydät lähimmän noutopisteen helposti nettisivuiltamme syöttämällä hakukenttään postinumerosi. Varauslistalta näet kätevästi lähimmät noutopisteet sekä niiden varaustilanteet.

Voit tehdä varauksen helposti netin kautta, jonka jälkeen voit maksaa vuokramaksun verkkomaksupalvelussamme. Tämän jälkeen tekstiilipesuri on valmis haettavaksi noutopisteestä sovittuna ajankohtana. Saat helpot, mutta tarkat ohjeet tekstiilipesurin käytöstä mukaasi, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta tekstiilipesureista laisinkaan. Laadukkaalla Kärcherin pesurilla onnistut varmasti saamaan puhtaat ja raikkaat tekstiilipinnat kotiisi.

Pesurin vuokraaminen on sitä paitsi turvallista. Olemme vakuuttaneet kaikki pesurimme, joten jos pesuri jostakin syystä rikkoutuu normaali käytössä, et ole korvausvelvollinen meille. Huollamme, korjaamme sekä pidämme pesurit nykyaikaisina, jotta sinulle olisi tarjolla aina parhain ja tehokkain pesuri saatavilla.

Vuokraa meiltä edullisesti Kärcher Puzzi 8/1C -tekstiilipesuri ja pääset kokemaan ammattimaista tekstiilien puhdistamista kotona. Puhtaat, raikkaat tekstiilit raikastavat koko kodin!

Vuokraa helposti:

Katso lähin noutopisteesi ja vuokraa tekstiilipesuri vain 39€/vrk:

&