Tekstiilipesurin vuokraus Salo

Tekstiilipesurin vuokraus Salo, Painehuuhtelulaitteen vuokraus Salo. Vuokra vain 39€/vrk.

Tekstiilipesurin vuokraus Salo, painehuuhtelulaitteen vuokraus Salo, höyrypesurin vuokraus Salo

Miten pestä patjat? Tahra auton penkissä? Likaa sohvassa?

Tekstiilipesuri on ratkaisu moneen ongelmaan koskien kodin tekstiilejä. Kaikista kohteista ei saa päällisiä irti, ja niiden takaisin laittaminen aiheuttamatta vahinkoa kankaalle on usein hankalaa. Konepesussa kankaat helposti kutistuvat, ja värit haalenevat tai sekoittuvat keskenään. Patjat, auton penkit ja muut vastaavat konepesuun sopeutumattomat tekstiilit on helppoa pestä tekstiilipesurilla.

Tekstiilipesurin vuokraus Salo

Tekstiilipesurin vuokraus Salossa onnistuu Neste K Mariankadulta. Avaamme Saloon jatkossa lisää noutopisteitä. Tee varaus hakemalla lähin noutopisteesi osoitteesta www.pesurivuokraus.fi. Varauksen tekeminen vie vain pari minuuttia. Tekstiilipesurin vuokrahinta on 39 euroa vuorokaudessa. Vuokraamamme laite on laadukas Kärcher Puzzi 8/1 C.

Maton pesu Salo

Maton pesu Salossa on helppoa suorittaa tekstiilipesurilla. Voit käyttää tekstiilipesurissa kauttamme ostettua Cleanlux -tehopesuainetta. Imuroi matto ennen pesua, ettei tekstiilipesuri mene tukkoon. Sinun ei tarvitse siirtää mattoja pois paikaltaan, vaan voit pestä matot niiden omilla paikoillaan. Matto kuivuu muutamassa tunnissa.

Auton penkkien pesu Salo

Auton penkkien pesu Salossa kannattaa tehdä tekstiilipesurilla. Autokorjaamoissa käytetään usein Kärcher Puzzi 8/1 C –tekstiilipesuria, jota mekin vuokraamme. Huoltamoiden hinnat pyörivät usein sadoissa euroissa, mutta me vuokraamme korkealaatuista tekstiilipesuria edulliseen hintaan. Saat hintaan 39 euroa vuorokaudessa ammattimaisen lopputuloksen pestessäsi auton penkit vuokraamalla tekstiilipesurin kauttamme.

Tekstiilipesuri vai höyrypesuri?

Tekstiilipesuri ja höyrypesuri käsitteinä sekoitetaan usein keskenään. Höyrypesuri pesee pelkällä höyryllä, kun taas tekstiilipesuri syväpuhdistaa tehokkaasti vesi-pesuaineliuoksella. Siksi tekstiilipesuri on höyrypesuria tehokkaampi, ja sillä saa puhtaamman lopputuloksen.

Vuokraa tekstiilipesuri Salossa kauttamme

Tekstiilipesurin vuokraus Salossa onnistuu pian vieläkin joustavammin, sillä avaamme Saloon pian uusia noutopisteitä. Saat meiltä aina käyttövalmiin ja huolletun laitteen käyttöösi. Meillä on jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, kokeile sinäkin!

Mihin tekstiilipesuria voi käyttää?

Kärcher -tekstiilipesuri on monikäyttöinen laite, jolla peset helposti kotioloissa monet hankalat paikat kuten:

&