Asuntoauton pesu tekstiilipesurilla

Tekstiilipesuri on erinomainen keino perusteelliseen asuntoauton puhdistukseen! Vuokraa tekstiilipesuri käyttöösi vain 39€/vrk

Lomakauden päätyttyä asuntoauto ja asuntovaunut tarvitsevat usein perusteellisen siivouksen. Retkeilevän perussiivous varmasti pitää sisällään imuroinnin, tasojen pyyhkimisen ja roskien siivoamisen. Monesti kuitenkin asuntoautojen ja -vaunujen penkit, patjat ja kokolattiamatot jäävät vaille puhdistusta. Ajan myötä nämä keräävät valtavan määrän pölyä, roskaa ja likaa. Tästä seurauksena tekstiilit tummenevat ja tunkkainen haju valtaa sisätilan. Säännöllinen imurointi auttaa, mutta teho ei riitä syvempien likaisuuksien poistamiseen. Tekstilipesurilla saat puhdistettua asuntoauton ja asuntovaunun patjat, penkit ja kokolattiamatot tehokkaasti ja perusteelllisesti!

Tiivistetysti tekstiilipesurilla hoituu tehokkaasti mm:

Asuntovaunun ja asuntoauton kokolattiamaton pesu

Tekstiilipesuri on helpoin ja tehokkain tapa pesä asuntoauton ja asuntovaunun kokolattiamatot. Matkailun jäljiltä lattia täyttyy hiekasta ja muusta roskasta, jotka pinttyvät - Ja pahimmassa tapauksessa homehtuvat kokolattiamattoon. Imuroinnilla saat pintapuoliset roskat poistettua, mutta tekstiilipesurilla saat maton syväpuhdistettua jälleen raikkaaksi.

Asuntovaunun ja asuntoauton penkkien ja patjojen pesu

Suositeltavaa on pestä asuntovaunun ja asuntoauton patjat ja penkit vuosittain. Vaikka näkyvää likaa ei olisikaan, ne keräävät valtavan määrän likaa ja pölyä syvempiin kerroksiinsa. Säännöllinen tekstiilien pesu tekstiilpesurilla parantaa istuimien ja patjojen hygieniaa ja käyttömukavuutta merkittävästi.

Mikäli päälliset ovat irrotettavaa sorttia, voidaan ne pestä myös pesukoneessa. Usein päälliset ovat hankalasti irrotettavissa, ainakaan vahingoittamatta kangasta. Konepesu saattaa myös kutistaa kankaita, sekä haalistaa ja sekoittaa värejä keskenään.

Tekstiilipesurin vuokraus asuntoauton pesuun tai asuntovaunun tekstiilien pesuun

Tekstiilipesuri on siis ehdottomasti vaivattomin vaihtoehto asuntoauton ja asuntovaunun penkkien, patjojen, kokolattiamattojen ja muiden tekstiilien pesemiseksi. Laitteen omaksi hankkiminen on kallista, kuten myös tekstiilien pesu autokorjaamoilla tai pesuloissa. Meiltä saat vuokrattua pesurin edulliseen hintaan (39€/vrk) - Samalla vuorokausihinnalla voit pestä myös muut kodin tekstiilit, kuten matot ja sohvat!

Tekstiilipesurin vuokraus onnistuu joustavasti ympäri Suomea. Pyrimme siihen, että tekstiilipesureita on saatavilla jo samana päivänä, kun tarve pesuun yllättää. Myös vuokra-autolla tai -vaunulla reissusta tulee viihtyisämpi, kun peset tekstiilit ennen matkaan lähtöä. Asuntovaunun tai asuntoauton sisäpesu on helppoa suorittaa myös jokaisen reissun jälkeen, sillä tekstiilipesurin vuokraus on kauttamme paitsi vaivatonta - myös edullista!

Tekstiilipesurin vuokraus kustantaa vain 39€. Tuohon hintaan saat asuntoauton tai asuntovaunun sisäpesun hoidettua tehokkaasti ja edullisesti. Huomiothan, että tekstiilipesuri ei sovellu nahkapinnoille, sillä tekstiilipesuri on tarkoitettu asuntoauton ja asuntovaunun pesussa vain kangaspintaisille tekstiileille.

&