Asuntoautojen ja -vaunujen tekstiilit

Asuntoauton pesu tekstiilipesurilla

Lomareissun jälkeen asuntoauto ja asuntovaunu vaativat usein perusteellisen siivouksen. Roskien keräys, imurointi ja tasojen pyyhkiminen on varmasti osa jokaisen retkeilijän perussiivousta. Aina ei kuitenkaan tule ajatelleeksi, kuinka likaisia asuntoautojen ja asuntovaunujen penkit, patjat ja kokolattiamatot voivat olla. Aikojen saatossa ne keräävät valtavan määrän pölyä ja roskaa, jotka pinttyvät aiheuttaen tummentumia ja tunkkaisen hajun. Pelkkä imurointi harvoin riittää, sillä asuntoauton ja asuntovaunun patjat, penkit ja kokolattiamatot kannattaa pestä myös tekstiilipesurilla säännöllisesti puhtaan lopputuloksen saavuttamiseksi.


Tekstiilipesurilla hoituu tehokkaasti mm:


Asuntovaunun ja asuntoauton kokolattiamaton pesu

Tekstiilipesurilla pesu on vaivattomin ja tehokkain keino pestä asuntoauton ja asuntovaunun kokolattiamatot. Asuntoauton ja asuntovaunun lattialla on usein matkailun jäljiltä hiekkaa, ruoantähteitä ja muuta roskaa jotka pinttyvät ja jopa homehtuvat huonosti pestyyn kokolattiamattoon. Pelkkä imurointi poistaa roskat maton pinnalta, mutta tekstiilipesuri syväpuhdistaa maton raikkaan puhtaaksi.

Asuntovaunun ja asuntoauton penkkien ja patjojen pesu

Asuntovaunun ja asuntoauton patjat ja penkit suositellaan pestäväksi kerran vuodessa, vaikka niissä ei olisikaan näkyvää likaa. Patjat ja penkit keräävät valtavan määrän likaa ja pölyä, joten säännöllinen tekstiilien pesu tekstiilipesurilla parantaa niiden hygieniaa ja käyttömukavuutta huomattavasti. Patjojen ja penkkien päälliset voi pestä myös pesukoneessa, jos ne on mahdollista irrottaa. Päällisten irrottaminen on kuitenkin usein hankalaa suorittaa vahingoittamatta kangasta. Lisäksi konepesussa kankaat kutistuvat helposti ja värit usein haalenevat tai sekoittuvat keskenään.

Katso lähin noutopisteesi tästä!

Tekstiilipesurin vuokraus asuntoauton pesuun tai asuntovaunun tekstiilien pesuun

Tekstiilipesurilla on siis ehdottomasti vaivattominta suorittaa asuntoauton ja asuntovaunun penkkien, patjojen, kokolattiamattojen ja muiden tekstiilien pesu. Tekstiilipesuri on hintava ostaa omaksi, mutta myös autofiksaamoissa asuntoauton ja asuntovaunun tekstiilien pesu on usein tyyristä. Meiltä saat vuokrattua tekstiilipesurin edulliseen hintaan, ja asuntoauton tai asuntovaunun lisäksi voit samaan hintaan pestä kaikki muutkin kodin pesua vailla olevat tekstiilit.

Jos asuntovaunu tai asuntoauto on edellisen reissun jäljiltä epäsiisti, voit suorittaa asuntoauton tai asuntovaunun tekstiilien pesun nopeastikin saatuasi idean extempore-reissusta. Asuntoauton pesu autofiksaamossa maksaa usein jopa yli sata euroa, eikä aikoja asuntoauton tai asuntovaunun pesulle saa välttämättä heti tarpeen vaatiessa. Tekstiilipesurin vuokraus onnistuu joustavasti ympäri suomea, ja usein tekstiilipesuri on saatavilla jo samana päivänä, kun tarve asuntoauton tai asuntovaunun pesuun on syntynyt.

Vuokra-autolla tai –vaunulla on viihtyisämpää reissata, kun peset tekstiilipesurilla ennen reissua asuntovaunun tai asuntoauton penkit, patjat ja kokolattiamatot. Asuntovaunun tai asuntoauton sisäpesu on helppoa suorittaa myös jokaisen reissun jälkeen, sillä tekstiilipesurin vuokraus on kauttamme paitsi vaivatonta, myös edullista!

Asuntoauton ja asuntovaunun kokonaisvaltainen sisäpesu kustantaa vain 35 euroa vuokraamalla tekstiilipesurin meiltä. Huomioithan, että asuntoauton tai asuntovaunun nahkapinnoille tekstiilipesuri ei sovellu, sillä tekstiilipesuri on tarkoitettu asuntoauton ja asuntovaunun pesussa vain kangaspintaisille tekstiileille.

&