Tekstiilipesurin vuokraus Kempele

Tekstiilipesurin vuokraus Kempele, Painehuuhtelulaitteen vuokraus Kempele. Vuokra vain 39€/vrk.

Tekstiilipesurin vuokraus Kempele, painehuuhtelulaitteen vuokraus Kempele, höyrypesurin vuokraus Kempele

Tahra sohvassa? Sotkua patjassa? Helpoin tapa pestä matot?

Tekstiilipesurilla saat kätevästi syväpuhdistettua kaikki kodin tekstiilit. Sohvat, matot ja muut tekstiilit keräävät valtavan määrän pölyä ja muuta näkymätöntä likaa. Siksi ne kannattaa pestä pari kertaa vuodessa, vaikka niissä ei olisikaan näkyviä tahroja. Tekstiilipesurin vuokraus Kempeleessä onnistuu meidän kauttamme osoitteesta www.pesurivuokraus.fi. Tekstiilipesuria Kempeleessä vuokraa K-Supermarket Kempele. Lisää tekstiilipesurin vuokrauspisteitä Kempeleeseen avataan jatkossa!

Höyrypesuri vai tekstiilipesuri?

Tekstiilipesuri syväpuhdistaa tehokkaasti vedellä ja pesuaineella. Höyrypesuri pesee pelkällä höyryllä. Esimerkiksi likaisen sohvan pesuun ei pelkkä höyry auta, vaan se tarvitsee vesipesua. Tekstiilipesuri on useimpiin kohteisiin tehokkaampi kuin höyrypesuri, joten siksi me vuokraamme teille vain laadukasta Kärcher -tekstiilipesuria.

Tekstiilipesurin vuokraus Kempele – kodin tekstiilien pesu ammattimaisesti

Vuokraamamme tekstiilipesuri on laadukas Kärcher Puzzi 8/1 C- ammattilaismallin tekstiilipesuri. Sillä saat edulliseen hintaan ammattimaisen pesutuloksen ilman reissua pesulaan. Voit käyttää tekstiilipesurissa kauttamme ostettua Cleanlux -pesuainetta. Muistathan puhdistaa roskat pestävästä kohteesta ennen pesua, ettei tekstiilipesuri mene tukkoon. Matot kannattaa pestä tekstiilipesurilla pari kertaa vuodessa.

Sohvan pesu Kempele:

Sohvan pesu Kempeleessä kannattaa tehdä tekstiilipesurilla. Pese sohvat ylhäältä alaspäin mahdollisten valumajälkien estämiseksi. Käy sohva pesun jälkeen läpi pelkkää imutoimintoa käyttäen, jotta sohva kuivuu nopeammin. Sohvat kannattaa pestä pari kertaa vuodessa.

Maton pesu Kempele:

Maton pesu Kempeleessä on vaivattominta suorittaa tekstiilipesurilla. Mattojen kantaminen pesulaan tai yleisille matonpesupaikoille on työlästä, ja vaatii paljon aikaa. Kun vuokraat tekstiilipesurin, saat sen käyttöösi edulliseen hintaan 39 euroa vuorokaudessa. Tekstiilipesurilla saat laadukkaan lopputuloksen ilman kallista hintalappua tai mattojen raahamista kotoa.

Meillä on jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Pese sinäkin kodin tekstiilit laadukkaasti kauttamme!

Mihin tekstiilipesuria voi käyttää?

Kärcher -tekstiilipesuri on monikäyttöinen laite, jolla peset helposti kotioloissa monet hankalat paikat kuten:

&