Lastenvaunut ja turvaistuimet

Tekstiilipesuri on erinomainen keino lastenvaunujen ja turvaistuimeen pesuun! Vuokraa tekstiilipesuri käyttöösi vain 39€/vrk

Aika suorittaa lastenvaunujen pesu tai turvaistuimen puhdistus?

Lastenvaunujen pesu ja turvaistuimen puhdistus on tärkeää säännöllisin väliajoin. Se voi kuitenkin olla työlästä, sillä kankaiden irrottaminen on usein hankalaa. Lisäksi vääränlaiset puhdistustavat voivat vähentää istuinten ja rattaiden turvallisuutta.

Lastenvaunujen pesu ja turvaistuimen puhdistus kannattaa suorittaa tekstiilipesurilla

Lastenvaunujen ja turvaistuimen pesu tekstiilipesurilla on helppoa, sillä kankaita ei tarvitse irrottaa eivätkä ne kutistu pesussa. Lastenvaunujen pesu kannattaa suorittaa tekstiilipesurilla muutamia kertoja vuodessa, jotta kankaat pysyvät raikkaan puhtaina eikä pinttynyt lika pääse jämähtämään.

Turvaistuimen puhdistus

Turvaistuimet tuppaavat helposti sotkeutumaan, esimerkiksi lasten syödessä välipalaa turvaistuimessa. Toisinaan kankaat on puhdistettava välittömästi, jotta vältytään suuremmilta vahingoilta.Turvaistuinta ei tule ikinä käyttää ilman päällisiä, sillä kankaat vaikuttavat istuimen turvallisuuteen - Tekstiilipesuri on nopein ja vaivattomin keino saada turvaistuin puhtaana käyttöön, kun kankaita ei tarvitse pesua varten edes irroittaa!

Lastenvaunujen pesu

Vaivattomin tapa lastenvaunujen pesuun on ehdottomasti tekstiilipesuri. Lastenvaunut sotkeutuvat helposti kenkien mukana tulevasta kurasta ja hiekasta. Haasteellisinta pesussa on kankaiden irrottaminen ja takaisin laittaminen. Tekstiilipesurilla tämän vaiheen voit unohtaa, sillä kankaita ei tarvitse lainkaan irrottaa!

Kuinka pestä lastenvaunut tekstiilipesurilla? Kuinka pestä turvaistuin tekstiilipesurilla?

Lastenvaunujen ja turvaistuimen pesuun voit käyttää kauttamme ostettavaa tekstiilipesurin Cleanlux -tehopesuainetta. Ennen pesun aloittamista kannattaa lastenvaunut ja turvaistuin puhdistaa hiekasta ja muista roskista. Pese lastenvaunut ja turvaistuimet ylhäältä alaspäin, jolloin vältetään mahdolliset valumajäljet. Jos kyseessä on pinttyneen lian tai tahran pesu, voit antaa vesi-pesuaineliuoksen vaikuttaa pinttyneessä kohdassa joitakin minuutteja ennen pesua. Lopuksi pesty pinta kannattaa käydä läpi vain imutoimintoa käyttäen, jolloin lastenvaunut ja turvaistuimet kuivuvat nopeammin. Kun pesu on suoritettu, anna tekstiilien kuivua pari tuntia ennen käyttöä.

Lastenvaunujen ja turvaistuimen pesu on nyt todella helppoa! Tee varaus ja aloita peseminen!

&