Lastenvaunut ja turvaistuimet

Tekstiilipesurin vuokraus on erinomainen keino lastenvaunujen ja turvaistuimeen pesuun.

Lastenvaunujen pesu ja turvaistuimen pesu


Aika suorittaa lastenvaunujen pesu tai turvaistuimen puhdistus?

Lastenvaunujen pesu ja turvaistuimen puhdistus on tärkeää säännöllisin väliajoin. Se voi kuitenkin olla työlästä, sillä kankaiden irrottaminen on usein hankalaa. Lisäksi vääränlaiset puhdistustavat voivat vähentää istuinten ja rattaiden turvallisuutta.

Lastenvaunujen pesu ja turvaistuimen puhdistus kannattaa suorittaa tekstiilipesurilla

Lastenvaunujen ja turvaistuimen pesu tekstiilipesurilla on helppoa, sillä kankaita ei tarvitse irrottaa eivätkä ne kutistu pesussa. Lastenvaunujen pesu kannattaa suorittaa tekstiilipesurilla joitain kertoja vuodessa, jotta kankaat pysyvät raikkaan puhtaina eikä niihin pääse pinttymään likoja.

Katso lähin noutopisteesi tästä!

Turvaistuimen puhdistus

Turvaistuinta ei tule ikinä käyttää ilman päällisiä, sillä kankaat vaikuttavat istuimen turvallisuuteen. Koska lapset syövät usein välipalaa turvaistuimessa, sotkeutuu kankaat helposti vahinkojen seurauksena. Toisinaan kankaat on saatava heti puhtaiksi, ja silloin tekstiilipesuri on nopein ja vaivattomin keino saada turvaistuin taas puhtaana käyttöön.

Lastenvaunujen pesu

Lastenvaunujen puhdistus on ehdottomasti vaivattominta suorittaa tekstiilipesurilla. Lastenvaunut sotkeutuvat helposti lapsen kenkien mukana tulleesta hiekasta. Lastenvaunujen pesu kannattaa suorittaa tekstiilipesurilla, koska silloin kankaita ei tarvitse irrottaa. Kankaiden takaisin laittaminen on usein hankalaa, ja väärin asennettuna ne voivat vähentää lastenvaunujen turvallisuutta.

Kuinka pestä lastenvaunut tekstiilipesurilla? Kuinka pestä turvaistuin tekstiilipesurilla?

Lastenvaunujen ja turvaistuimen pesuun voit käyttää tekstiilipesurissa kauttamme ostettua Cleanlux -tehopesuainetta. Ennen pesun aloittamista kannattaa lastenvaunut ja turvaistuin puhdistaa hiekasta ja muista roskista. Pese lastenvaunut ja turvaistuimet ylhäältä alaspäin, jolloin mahdolliset valumajäljet saadaan pois pesun edetessä. Jos kyseessä on pinttyneen lian pesu, voit antaa vesi-pesuaineliuoksen vaikuttaa pinttyneessä kohdassa hieman ennen pesua. Lopuksi pesty pinta kannattaa käydä läpi vain imutoimintoa käyttäen, jolloin lastenvaunut ja turvaistuimet kuivuvat nopeammin. Kun pesu on suoritettu, anna tekstiilien kuivua pari tuntia ennen käyttöä.

Lastenvaunujen ja turvaistuimen pesu on nyt todella helppoa!

&