Tekstiilipesurin vuokraus Vaasa

Tekstiilipesurin vuokraus Vaasa, painehuuhtelulaitteen vuokraus Vaasa, höyrypesurin vuokraus Vaasa

Kuinka puhdistaa lastenvaunut ja turvaistuin? Miten pestä patjat?

Ainoa vaivaton ratkaisu useiden tekstiilien pesuun on tekstiilipesuri. Esimerkiksi turvaistuimen ja lastenrattaiden pesu on työlästä suorittaa, kun kankaat täytyy irrottaa ja pestä tarkoin pesuohjeiden mukaan. Kankaiden takaisin kiinnittäminen on vaikeaa, ja väärin kiinnitetyt kankaat vähentävät turvaistuimen ja rattaiden turvallisuutta. Konepesussa kankaat yleensä kutistuvat, ja värit haalenevat tai sekoittuvat. Kun peset päälliset tekstiilipesurilla, niitä ei tarvitse irrottaa.

Patjan pesu Vaasa

Patjojen pesu on usein iso kysymysmerkki, koska niitä ei voi pestä esimerkiksi pyykinpesukoneessa. Tekstiilipesurilla peset patjat helposti ja turvallisesti. Patjat kuivuvat muutamassa tunnissa käyttövalmiiksi. Patjojen pesu suositellaan tehtäväksi pari kertaa vuodessa, sillä ne keräävät valtavan määrän pölyä ja likaa. Sinun ei tarvitse kuitenkaan ostaa omaa laitetta, sillä me vuokraamme Vaasassa edulliseen 35 euron hintaan korkealaatuista Kärcher -tekstiilipesuria.

Sohvan pesu Vaasa

Sohvan pesu Vaasassa on helpointa suorittaa tekstiilipesurilla. Tekstiilipesurimme on helppokäyttöinen, ja laitteen kyljessä on yksinkertaiset ohjeet. Lisäksi saat puhelinasiakaspalvelustamme vastaukset kysymyksiisi liittyen tekstiilipesurin käyttöön ja vuokraukseen.

Sohvan pesu kannattaa tehdä tekstiilipesurilla, koska silloin päällisiä ei tarvitse irrottaa. Pese sohva ylhäältä alaspäin mahdollisten valumajälkien estämiseksi. Käy sohva pesun jälkeen läpi pelkkää tekstiilipesurin imutoimintoa käyttäen. Sohva kuivuu muutamassa tunnissa. Pese sohva pari kertaa vuodessa, vaikka siinä ei olisikaan näkyvää likaa.

Tekstiilipesurin vuokraus Vaasa

Tekstiilipesurin vuokraus Vaasassa onnistuu Neste K Sairaskodinkadulta. Neste K Sairaskodinkatu sijaitsee keskeisellä paikalla, joten tekstiilipesurin nouto onnistuu joustavasti muun asioinnin yhteydessä. Pian tekstiilipesurin vuokraus Vaasassa onnistuu myös useammalla pisteellä, kun avaamme Vaasaan lisää pisteitä. Tee varaus osoitteessa www.pesurivuokraus.fi. Varauksen tekeminen sivuillamme vie vain pari minuuttia, eikä sinulta kysytä kuin nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Sen jälkeen pääset suorittamaan maksun nettipankissa. Noutopisteessä riittää henkilöllisyyden todistaminen.

Meillä on jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, kokeile sinäkin!

Katso lähimmät noutopisteet

&