Tekstiilipesurin vuokraus Nurmijärvi

Tekstiilipesurin vuokraus Nurmijärvi, Painehuuhtelulaitteen vuokraus Nurmijärvi. Vuokra vain 39€/vrk.

Sohvan pesu helposti? Miten pestä patjat? Missä pesettää auton penkit?

Tekstiilipesurin vuokraus Nurmijärvi

Tekstiilipesurin vuokraus Nurmijärvellä onnistuu St1 Myllykukosta. St1 Myllykukko sijaitsee keskeisellä paikalla, josta tekstiilipesurin vuokraus onnistuu joustavasti muun asioinnin yhteydessä. Vuokraamme korkealaatuista Kärcherin tekstiilipesuria, ja vuokrahinta on vain 39 euroa vuorokaudessa. Tee varaus osoitteessa www.pesurivuokraus.fi Varauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa.

Tekstiilipesurilla voit pestä mm.

-sohvat

-auton penkit

-matot

-patjat

-lastenvaunut ja turvaistuimet

Tekstiilipesuri Nurmijärvi

Tekstiilipesurilla voit pestä kaikki kodin kangaspintaiset tekstiilit. Tekstiilipesuri syväpuhdistaa tehokkaasti pinttyneenkin tahran. Voit käyttää tekstiilipesurissa kauttamme ostettua Cleanlux -tehopesuainetta. Imuroi kohde ennen pesua, ettei tekstiilipesuri mene tukkoon.

Sohvan pesu Nurmijärvi

Sohvan pesu Nurmijärvellä onnistuu kätevästi tekstiilipesurilla. Kun peset sohvan tekstiilipesurilla, sinun ei tarvitse siirtää sohvaa pois paikaltaan. Tekstiilipesuri syväpuhdistaa sohvan vesi-pesuaineliuoksella, mutta imee likaveden takaisin likavesisäiliöön. Näinollen sohva kuivuu nopeasti eikä täytteet mene pilalle. Voit käydä sohvan lopuksi läpi pelkkää tekstiilipesurin imutoimintoa käyttäen, jolloin sohva kuivuu nopeammin. Sohvan pesu kannattaa suorittaa pari kertaa vuodessa, vaikka siinä ei olisikaan näkyvää likaa.

Mattojen pesu Nurmijärvi

Mattojen pesu Nurmijärvellä kannattaa suorittaa tekstiilipesurilla. Sinun ei tarvitse raahata mattoja pois kotoa, vaan voit pestä matot siirtämättä niitä mihinkään. Imuroi matto irtoroskista ennen pesua, ettei tekstiilipesuri mene tukkoon. Tekstiilipesuri imee veden takaisin likavesisäiliöön, joten lattiat eivät kastu. Matto jää hieman kosteaksi, mutta kuivuu muutamassa tunnissa.

Tekstiilipesurin vuokraus Nurmijärvellä kannattaa meidän kauttamme:

Meiltä saat asiantuntevaa asiakaspalvelua joka arkipäivä klo 10-19 ja vastaamme mielellään kaikkiin kysymyksiisi koskien tekstiilipesurin vuokrausta ja käyttöä. Meidän tekstiilipesurimme ovat huollettuja ja käyttövalmiita, ja laitteen kyljessä on yksinkertaiset käyttöohjeet. Kokeile, kuinka helpoksi olemme tämän tehneet!

Mihin tekstiilipesuria voi käyttää?

Kärcher -tekstiilipesuri on monikäyttöinen laite, jolla peset helposti kotioloissa monet hankalat paikat kuten:

&