Tekstiilipesurin vuokraus Seinäjoki

Tekstiilipesurin vuokraus Seinäjoki, Painehuuhtelulaitteen vuokraus Seinäjoki. Vuokra vain 39€/vrk.

Tekstiilipesurin vuokraus Seinäjoki, painehuuhtelulaitteen vuokraus Seinäjoki, höyrypesurin vuokraus Seinäjoki

Miten pestä sohvan päälliset? Kuinka pestä matot kotona? Miten puhdistaa turvaistuin?

Tekstiilipesurin vuokraus Seinäjoki, Neste K Vapaudentie

Tekstiilipesurin vuokraus on helpoin tapa pestä kaikki kodin tekstiilit edulliseen hintaan. Tekstiilipesurin vuokraus Seinäjoella onnistuu Neste K Vapaudentieltä. Vuokrahinta on 39 euroa vuorokaudessa, ja varauksen voit tehdä osoitteessa www.pesurivuokraus.fi. Sivuiltamme löydät asiakaspalvelunumeron, josta voit kysyä mitä tahansa tekstiilipesurin vuokraukseen ja käyttöön liittyen. Asiakaspalvelumme on auki päivittäin klo 10-19.

Vuokraamamme laite on Kärcher Puzzi 8/1 C –tekstiilipesuri. Se on korkealaatuinen ammattisiivoojien suosima laite, joka syväpuhdistaa tehokkaasti pinttyneenkin lian. Kankaat keräävät lyhyessäkin ajassa valtavan määrän pölyä ja likaa, joten esimerkiksi sohvat, patjat ja auton penkit kannattaa pestä pari kertaa vuodessa. Kankaiden säännöllinen pesu ylläpitää hygieniaa ja pidentää käyttöikää.

Maton pesu Seinäjoki

Maton pesu Seinäjoella onnistuu helposti tekstiilipesurilla. Voit käyttää tekstiilipesurissa kauttamme ostettua Cleanlux -tehopesuainetta. Suihkuta vesi-pesuaineliuos matolle samalla tekstiilipesurin imutoimintoa käyttäen. Koska tekstiilipesurin suulake on läpinäkyvä, voit katsoa milloin matosta irtoaa enää puhdasta vettä. Tekstiilipesurilla voi pestä myös nukkamattoja.

Sohvan pesu Seinäjoki

Sohvan pesu Seinäjoella on vaivattominta suorittaa tekstiilipesurilla. Tekstiilipesuri syväpuhdistaa tehokkaasti niin ruoantähteet kuin muutkin tahrat. Sohva kannattaa pestä pari kertaa vuodessa, vaikka siinä ei olisikaan näkyviä tahroja. Pese sohva ylhäältä alaspäin mahdollisten valumajälkien estämiseksi. Tekstiilipesuri jättää sohvan vain hieman kosteaksi, ja sohva kuivuu muutamassa tunnissa.

Patjan pesu Seinäjoki

Patjan pesu Seinäjoella on helppoa, kun vuokraat kauttamme tekstiilipesurin. Vaihtoehtoja patjan pesuun ei paljoa ole, sillä patja on liian suuri konepesuun ja normaalissa vesipesussa patja kastuu liikaa. Tekstiilipesuri syväpuhdistaa patjan tehokkaasti, eikä tekstiilipesurin imutoiminnon ansiosta patja jää liian kosteaksi. Se kuivuu muutamassa tunnissa nopeasti käyttövalmiiksi.

Tekstiilipesurin vuokraus kauttamme on helppoa, edullista ja luotettavaa. Kokeile sinäkin!

Mihin tekstiilipesuria voi käyttää?

Kärcher -tekstiilipesuri on monikäyttöinen laite, jolla peset helposti kotioloissa monet hankalat paikat kuten:

&