Kangaspintaiset sohvat ja nojatuolit

Kangaspintaisten sohvien pesu, Nojatuolien pesu


Tahra sohvassa? Kuinka pestä sohva? Kuinka pestä nojatuoli? Kuinka pestä sohvan päälliset?

Sohvat ja nojatuolit keräävät itseensä valtavan määrän likaa ja pölyä. Ne onkin järkevää pestä säännöllisesti, vaikka niissä ei olisikaan näkyvää likaa. Usein sohvista on vaikea irrottaa kankaita, ja joistain sohvista ja nojatuolista niitä ei voi irrottaa ollenkaan. Tekstiilipesurilla peset helposti sekä sohvat että nojatuolit ilman, että sinun tarvitsee hikoilla kankaiden kanssa.

Sohvan puhdistus – huomioi nämä!

Sohva on usein olohuoneen keskipiste ja yksi arvokkaimmista hankinnoista. Sohvan pesu säännöllisesti ylläpitää sohvan siisteyttä ja kuntoa. Ennen sohvan pesua kannattaa varmistaa, että sohva kestää vesipesun. Tekstiilipesuri imuroi pesuveden pois, ja sohva kuivuu nopeasti. Siispä täytteet eivät kastu pilalle, ja sohva on muutamassa tunnissa käyttövalmis. Huomioithan, että nahkasohvalle tekstiilipesuri ei sovellu.

Katso lähin noutopisteesi tästä!

Muita vinkkejä sohvan pesuun:

Tuore tahra on helpompi poistaa, joten pyyhi tahra mahdollisimman nopeasti. Voit käyttää esimerkiksi kosteuspyyhettä, joka on hellävarainen ja sopivan kostea tahrojen pyyhkimiseen. Imuroi sohvat ja nojatuolit esimerkiksi parin viikon välein, jotta lika ja roskat eivät pääse pinttymään sohvaan. Kangaspäällisten pesussa huomioithan, että vetoketju ei välttämättä tarkoita irrotettavuutta. Jos vetoketjussa ei ole lukkoa, sitä ei ole tarkoitus aukaista. Silloin päällisiä ei tule irrottaa, vaan päälliset kannattaa pestä tekstiilipesurilla. Irtotyynyjen päälliset kannattaa muotoilla heti pesun jälkeen entiseen muotoonsa.

Käytetyn sohvan ja nojatuolin pesu tekstiilipesurilla myynti- ja ostotilanteessa

Nykyaikana sohvat ja nojatuolit ostetaan usein netistä käytettynä. Tekstiilipesuri eli painehuuhtelulaite syväpuhdistaa sohvat ja nojatuolit tehokkaasti, jolloin sinun ei tarvitse olla huolissaan käytetyn huonekalun siisteydestä. Omaa sohvaa myydessäsi saat sohvan paremmin kaupaksi, kun peset sen tekstiilipesurilla ennen myyntiä. Kun vuokraat tekstiilipesurin, saat ammattimaisen pesutuloksen ilman kallista hintalappua.

Valmistujaiset, rippijuhlat tai synttärit tulossa? Sohvan pesu ennen juhlia ja juhlien jälkeen helposti ja edullisesti tekstiilipesurilla:

Sohvan pesu ennen kodin juhlatilaisuuksia antaa viime silauksen puhtaalle kodille. Juhlissa vieraat usein syövät tarjottavia sohvalla istuen, jolloin esimerkiksi lapsilla tulee helposti keksinmurua ja muuta sotkua sohvalle. Sohvan pesu ennen juhlia sekä juhlien jälkeen on helppoa, sillä saat tekstiilipesurin vuokralle edulliseen hintaan 35 euroa vuorokaudessa.

Katso lähin noutopisteesi tästä!

Sohvan pesu ja sohvan päällisen pesu

Ajan myötä sohvaan ja nojatuoliin pinttyy helposti hajuja. Siksi ne kannattaa pestä säännöllisesti tekstiilipesurilla. Voit käyttää tekstiilipesurissa kauttamme ostettua Cleanlux -tehopesuainetta.

Sohvan pesu tekstiilipesurilla kannattaa suorittaa pari kertaa vuodessa. Vaatteiden mukana kankaille kerääntyy likaa ja hiekkaa, jotka kuluttavat kangasta ja aiheuttavat tummentumia. Säännöllisellä sohvien ja nojatuolien pesulla ylläpidät sohvien hygieniaa ja pidennät käyttöikää. Päällisten pesu saa sohvan näyttämään puhtaalta, mutta syväpuhdistavan tekstiilipesurin vuoksi se myös oikeasti on kauttaaltaan puhdas.

Tekstiilipesuri ei sovellu nahkapintaisen sohvan syväpuhdistamiseen. Huomioithan myös, että pintakäsitelty sohva tai nojatuoli saattaa hylkiä vettä.

Sohvan pesu ja nojatuolin pesu tekstiilipesurilla:

Puhdista irtolika kankaasta ennen pesua. Etene sohvan pesussa ylhäältä alaspäin valumajälkien estämiseksi. Pinttyneen lian pesussa voit antaa pesuaineliuoksen vaikuttaa hieman ennen pesua. Tekstiilipesuri ei jätä sohvaan tai nojatuoliin pesuainejälkiä, vaan imuroi pesuaineen tehokkaasti lian mukana likavesisäiliöön. Pesun jälkeen kannattaa sohva ja nojatuoli käydä läpi vielä pelkkää imutoimintoa käyttäen, jolloin sohva kuivuu nopeammin. Tehokkaan kuivauksen ansiosta sohva ja nojatuoli kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi, eikä täytteet kastu pilalle. Sohvan pesu ja nojatuolin pesu on nyt tehty todella helpoksi, kokeile itse!

&