Auton istuimet ja sisäverhoilut

Auton sisäpesu

Auton istuinten pesu, auton sisäverhoilun pesu

Miten pestä auton penkit? Kuinka suorittaa auton sisäpesu? Tahran poisto auton penkistä? Miten pestä auton verhoilut?

Milloin sinä olet viimeksi tehnyt auton sisäverhoilun ja penkkien pesun? Auton sisäpesu kannattaa suorittaa säännöllisesti, jotta lika ei pääse pinttymään ja verhoilut säilyvät parempikuntoisina. Pelkkä imurointi poistaa roskat, mutta penkkien ja verhoilun pesu tekstiilipesurilla raikastaa auton ja poistaa pinttyneet hajut.

Auton sisäpesu - auton penkkien pesu ja auton sisäverhoilujen pesu

Useimmat autofiksaamot käyttävät auton istuinten ja sisäverhoilujen pesuun Kärcher Puzzi 8/1 C -ammattilaismallin tekstiilipesuria. Autofiksaamoiden hinnat pyörivät usein sadoissa euroissa, joten säännöllinen auton penkkien ja verhoilujen pesu fiksaamoissa tulee äkkiä hintavaksi. Me vuokraamme samaa tekstiilipesuria, mutta reilusti huokeampaan hintaan. Itse tekemällä varmistat parhaan laadun, ja ajankohdan valitseminen on huomattavasti joustavampaa. Samaan hintaan voit halutessasi pestä muutkin kodin tekstiilit, kuten sohvat ja matot. Auton penkkien pesu kannattaa suorittaa pari kertaa vuodessa, vaikka penkeillä ei olisikaan näkyvää likaa. Auton penkit ja sisäverhoilut pysyvät paremmassa kunnossa, kun pesee säännöllisesti tekstiilipesurilla hiekan ja muun lian pois kankaasta.

Katso lähin noutopisteesi tästä!

Auton penkkien pesu

Kun ostat käytetyn auton, saat puhtaan raikkaan tuoksun pesemällä penkit ja verhoilut tekstiilipesurilla. Penkkien ja verhoilun pesu kannattaa suorittaa ylhäältä alaspäin mahdollisten valumajälkien estämiseksi. Pese auton penkit ja verhoilut tekstiilipesurilla myös ennen oman autosi myyntiä, sillä ostajaehdokkaat tuskin kiinnostuvat likaisesta tai tunkkaisesta autosta. Auton penkkien pesu tekstiilipesurilla onnistuu vain kangaspinnoille. Nahkaisten penkkien ja verhoilujen pesuun tekstiilipesuri ei sovellu, vaan se on tarkoitettu nimenomaan auton kangaspintaisten penkkien ja verhoilujen pesuun.

Auton sisäverhoilun ja penkkien pesuun tekstiilipesuri on todella kätevä laite, ja olemme tehneet tekstiilipesurin vuokrauksen todella helpoksi juuri sinua varten. Kokeile itse!

&